Menyknapp

Lärarporträtt - Jessica Frendberg

Jessica driver kommunikationsbyrån Frendberg AGENCY och undervisar i "Grafisk produktion för digitala kanaler"

Jessica är grundare av kommunikationsbyrån Frendberg AGENCY. Hon brinner särskilt för visuell kommunikation och har arbetat mest med varumärkesutveckling. Denna kombination har gett henne möjligheten att arbeta inom marknadsföring både nationellt och internationellt. Som ett resultat har hon utvecklat förmågan att snabbt förstå kundens behov, affär och mål.

Berätta om kursen du håller i

Jag håller i kursen ”Grafisk produktion för digitala kanaler” som handlar om att lära sig grunderna i grafisk produktion och på vilket sätt vi skapar en lyckad layout beroende på syfte och placering. Kursen är väldigt kreativ och de studerande får lära sig hantera program så som Adobe inDesign, Lightroom och Photoshop. De lär sig också grunderna i färgsättning, typografi, bildkomposition och textkomposition så att det kan formge annonser, PDF:er och annat digitalt material.

Varför ska man läsa utbildningen?

I dagens samhälle har vi blivit vana vid och förväntar oss att få samma nivå av service och engagemang oavsett var vi interagerar med ett varumärke eller en butik.

Företag och butiker som framgångsrikt kan möta dagens konsumenters högt ställda förväntningar och krav digitalt kommer att vara de som lyckas överleva. Den intensiva konkurrensen och den snabba teknologiska utvecklingen skapar ett påtagligt behov av specialiserade utbildningar, som till exempel E-Commerce Product manager.

Jessica Frendberg

Jessica Frendberg, Frendberg AGENCY

Publicerad:

Publicerad: