Menyknapp

Mariah på Drivhuset

Mariah har mångårig erfarenhet av utveckling och genomförande av kurser inom affärsutveckling, affärsmodellering och konceptutveckling. Hon har bland annat ansvarat för flera kurser på såväl Chalmers tekniska högskola, Göteborgs universitet som flera YH-utbildningar inom ämnet.

Berätta om de kurser du håller i

Jag håller kurser i Omnikanaler och Affärsutveckling. Att veta hur omnikanaler och unified commerce fungerar och tillämpas i det digitala landskapet, hur det påverkas av omvärlden och ständigt behöver analyseras, utvecklas och optimeras är en nyckelfaktor inom e-handeln idag. Att förstå handelns uppbyggnad, organisering, utveckling och betydelse för ett hållbart samhälle är central genom hela kursen som också ger inblick i handelns digitala utveckling – både i den fysiska butiken och inom e-handel. Affärsutveckling är en nyckelkompetens för att man ska få kunskap och verktyg för hur man kan utveckla en hållbar affärsmodell. Det handlar om att identifiera sina kunder och deras behov och sedan paketera erbjudanden som matchar det på ett tydligt och attraktivt sätt. Det är också viktigt att man integrerar hållbarhetsperspektivet i sin affärsmodell och att den håller på sikt både ekonomiskt och socialt.

Varför ska man läsa Digital Store manager?

Idag är gränsen mellan den fysiska och digitala butiken många gånger helt utsuddad. Att kunna leverera sömlösa upplevelser för sina kunder är affärskritiskt, men kanske ännu viktigare är det en avgörande faktor som skapar lojalitet och stärker banden med kunderna. I dagens samhälle är vi vana, och förväntar oss, att få samma upplevelse vart jag än kommer i kontakt med ett varumärke eller en butik. De som lyckas möta de förväntningar och krav som dagens konsumenter ställer i det sömlösa digitala landskapet är det som kommer lyckas! Tuff konkurrens och en teknik som utvecklas oerhört snabbt ställer krav på att utbildningar som Digital store manager erbjuds.

Läs mer om YH-utbildningen Digital Store manager här » Länk till annan webbplats.

Kurslärare/utbildare på YH Digital Store Manager

test

Mariah ben Salem Dynehäll, VD på Drivhuset Göteborg

Publicerad:

Publicerad: