Menyknapp

Digital marknadsföring

bannerbild

Digital marknadsföring

Längd: 12 veckor

Studietakt: Deltid

Studieform: Kvällstid / Distans

Kostnadsfri CSN-berättigad

Hitta snabbt

Utvecklingen inom digital marknadsföring går snabbt både i befintliga distributionskanaler och i uppkommandet av nya. Att förstå hur företagets målgrupper använder sig av sökmotorer och hur de rör sig i sociala medier är idag ett av de viktigaste redskapen för att företag ska nå ut med sitt budskap och bli konkurrenskraftiga.

Utbildningen är på distans och halvfart för att du som studerande ska kunna kombinera arbete med dina studier. Du kan själv välja om du vill följa utbildningen på plats i Uddevalla, på distans i realtid eller i efterhand via inspelning.

Föreläsning sker en eftermiddag i veckan, som du kan följa i realtid eller i efterhand, när det passar dig. Därutöver består kursen av handledning, självstudier och inlämningsuppgifter.

Utbildningen ger dig kunskaper i digital marknadsföring för att kunna kommunicera varumärke och budskap på rätt sätt i rätt kanaler. Du lär dig att arbeta strategiskt och operativt med marknadsföring i sociala medier och på digitala plattformar.

Du får kunskaper om olika metoder och verktyg för mätning och uppföljning av aktiviteter med hjälp av SEO (Sökmotoroptimering) och SEM (Sökmotormarknadsföring). Genomgång i grunderna i video/bildproduktion och metoder för att skapa säljande innehåll på webben genom t.ex. storytelling och content marketing.

Kursen ingår i Yrkeshögskolan, är kostnadsfri och berättigad till CSN

Studietakt: Halvfart under 12 veckor
Start: Ingen planerad start

Behörighetskrav: Minst ett års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring, kommunikation eller administration/sälj.

 

Förkunskaper

För att kunna bli antagen till utbildningen behöver du uppfylla vissa förkunskapskrav:

Urval

Om det finns fler behöriga sökande till utbildningen än det finns platser när sista ansökningsdag passerat, görs ett urval genom betyg och prov.

Intresseanmälan
Vill du veta när kursen/utbildningen öppnar upp för ansökan igen? Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när nästa ansökningsperiod öppnar. Några av våra utbildningar/kurser startar enbart höst eller vår.Kontakt

Längd: 12 veckor

Studietakt: Deltid

Studieform: Kvällstid / Distans

Kostnadsfri CSN-berättigad

Kontakt