Menyknapp

Carolin fick jobb som projektledare efter utbildningen

LIA-plats på Trinax ledde till drömjobbet

Utbildningen har haft en bra bredd, men samtidigt tycker jag att vi fick ett djup där det behövdes

Carolin Andersson

Jag arbetar som projektledare på Trinax som är ett företag som bygger sina egna system och plattformar.

Vad har utbildningen lett dig till?

När jag fick syn på utbildningen till E-commerce Product Manager så fastnade jag för att det såg ut som att den gav så många olika möjligheter efter det att man var klar. På ett sätt tycker jag att utbildningen har haft en bra bredd, men samtidigt tycker jag att vi fick ett djup där det behövdes.

Eftersom jag var mest nyfiken på projektledning och Product Management så ville jag gärna hitta en LIA praktik där jag eventuellt kunde få lite insyn i det och hur det kan fungera i ute i verkligheten. Jag frågade därför företaget Trinax om jag fick komma till dem och göra min LIA-praktik.

Praktikperioden fungerade bra och jag fick lov att visa att de kunde ha behov av en sådan som mig. Så efter avslutad utbildning jobbar jag nu som projektledare på Trinax. Min titel är projektledare men jag gör lite av varje. När vi har större projekt eller större kunder är fungerar jag som en länk mellan kunderna och utvecklarteamet. Jag arbetar också mycket med att planera och prioritera det löpande arbetet för utvecklare, testare och systemsupport på företaget.

test

Carolin Andersson, projektledare Trinax AB

Publicerad:

Publicerad: