Menyknapp
test

Det blev en fantastisk dag på årets Vux-runda!

I strålande solsken och med en härlig atmosfär hölls den årliga VUX-rundan vid regementparken den 24 maj. En uppskattad förmiddag med glädje, motion och gemenskap i fokus.

Dagen inleddes med en gemensam uppvärmning med musik och pepp från Sara Malm och Sofie Olofsson. Energin som Sara och Sofie spred från scen höll i sig hela dagen!

Efter uppvärmningen gick startskottet för löp- och promenadrundan på ca 3 km. För de som inte gick rundan fanns det andra roliga aktiviteter att göra, så som att spela kubb eller kasta boll.

It was fun and such a beautiful day! Fun to hang out with both students and teachers. I am so happy you arranged this! /Noemi

Vux-rundan 2023 elev och lärare

Maria Reselius och Noemi Culque

Några promenerade och andra sprang den valda rutten och det tog inte lång tid innan förste person kom inspringandes mot mål i ljudet av applåder och hejarop!

Stort grattis till prisvinnarna

  • Snabbast manliga eleven - nr 570, Pierre
  • Snabbast kvinnliga eleven - nr 144, Geraldine
  • Snabbast personal nr 138, Samuel

För att sprida ännu mer glädje och spänning lottades det även ut flera priser under dagen. Deltagarna hade chansen att vinna olika priser och blommor, vilket gjorde dagen ännu mer minnesvärd för många som vann.

Vux-rundan 2023 elev och lärare

Adnan Almejarish och Issam Hamdou

Vi tyckte mycket om dagen! Brukar inte vara ute i skogen så det var roligt och är glad för det. Ska fortsätta gå mer i skogen nu efter detta. /Issam

Elever och personal fick inte bara möjlighet att röra på sig och främja en hälsosam livsstil, utan även att stärka samhörigheten och gemenskapen på skolan.

Vi vill tacka alla elever och personal som gjorde denna dag så speciell och visade upp den positiva energin som finns på VUX!

Ett särskilt tack går till vår rektor Anneli Gustafsson och arbetsgruppen "Dream team" för deras fantastiska planering och arrangemang av VUX-rundan.