Menyknapp
test

Ansökan är öppen för höstens vuxenutbildningar

Vill du studera vidare eller komplettera betyg från dina tidigare studier? Nu är ansökan till höstens utbildningar öppen. Den 29 maj är sista ansökningsdag till kurser och utbildningar som startar hösten 2023.

På vuxenutbildningen kan du komplettera dina betyg både på grundskolenivå och gymnasienivå och läsa fristående ämneskurser. Du kan också skaffa dig en helt ny yrkesutbildning på gymnasienivå. Samtliga yrkesutbildningar är anpassade efter samhällets och olika branschers behov. Vuxenutbildningen bedriver också svenska för invandrare (SFI).

Öppet Hus 2022

Under Öppet Hus har du möjlighet att träffa elever och lärare från våra utbildningar och lyssna på intressanta föreläsningar! Studie- och yrkesvägledare på plats för att svara på dina frågor och hjälpa dig med val inför framtiden.

Datum: 19 april
Tid: 10:00-13:00
Plats: Margretegärde Skolgatan 2

Vi bjuder på fika och vår restaurang Margaretas Källare är öppet mellan 12.00-13.00

Program

10.00 & 11.30 - Arbetsmarknad & utbildning - en väg ut i arbetslivet /Arbetsförmedningen
10.30 & 12.00 - Hur är det att vara lärling? /Västsvenska Handelskammaren
11.00 & 12.30 - Hur kan du göra din praktik utomlands? /Westum

Träffa hela vuxenutbildningen

Grundläggande kurser • Gymnasiala kurser • Yrkesutbildning • Lärlingsutbildning • SFI • YH-utbildning • Särskild utbildning

Vi har yrkesutbildningar som leder till arbete!

Filmarbetarlärling • Mekaniker - Personbil • Mekaniker - Tunga fordon • Städservice • Restaurang & storkök • Servicemedarbetare inom sjukhusmiljö • Servicepersonal förskolan • Svets • Vård och omsorg • Barnskötare • Trädgård & Skötsel av utemiljö • Yrkesförare - Buss • Yrkesförare - Lastbil • Bygg-träarbetare • Betongarbetare • Låstekniker • Golvläggare • Inredningssnickare • Servicepersonal Hotell & Restaurang • Fastighetsskötsel