Menyknapp
test

Internationellt samarbete mellan Sverige och Belgien genom Erasmus+ programmet

Tre språklärare från Bryssel är på studiebesök på Uddevalla Vuxenutbildning 14-17 mars.

I samband med Erasmus+-programmet Mobilitet i vuxenutbildningen är språklärarna Elien, Ingrid och Leen från Ligo Centra voor Basiseducatie på studiebesök på vuxenutbildningen. På bild tillsammans med Anneli som är vår rektor för RO3.

Fram till torsdag kommer lärarna bl. a. göra klassrumsbesök och titta på hur vi arbetar med vanlig och inkluderande språkundervisning, få information av Studiehandledare och Studie- och yrkesvägledare samt delta i seminarier 😊

Internationellt samarbete och utbyte bidrar till

▪️ erfarenhetsutbyten
▪️ nätverkande med kollegor i andra länder
▪️ kompetensutveckling
▪️ utvecklingsarbete

Här kan du som är intresserad läsa mer om Erasmus+, EU:s program för internationellt samarbete och utbyte inom bland annat utbildning. https://www.utbyten.se/program/erasmus Länk till annan webbplats.
https://www.utbyten.se/mojligheter/mojligheter-inom-vuxenutbildning Länk till annan webbplats.