Menyknapp
test

Handledarträff på VUX

50 handledare från socialtjänsten kom på handledarträff hos oss förra veckan De tar nästan dagligen emot elever från vård-utbildningarna i kommunen och träffen är till för att både hylla deras arbete och skapa rum för erfarenhetsutbyte..

Lisette och Lisa från vuxenutbildningen pratade om språkets betydelse, och om kunskap och lärande för elever. Anita Hagsgård Andersson berättade om arbetet görs inom Vård och omsorgs College.

Årets handledare från 20/21 hyllades lite extra då detta var den första handledarträffen sedan pandemin. På bild ser ni Jessica Eriksson, sektionschef i socialtjänsten som delar ut pris till Anett Johansson som jobbar i Hemtjänsten

En mycket uppskattad träff, som bjöd på många skratt och härliga tankar att ta med sig tillbaka till sin arbetsplats och dela med sig av.