Menyknapp

Jobbcafé

För dig som är arbetssökande finns arbetsmarknadsavdelningens Jobbcafé där du kan få stöd i att skriva ett professionellt CV, personligt brev men också att aktivt söka arbeten via nätet och via personalens kontaktytor till den privata sektorn. Alla kommuninvånare som är arbetssökande kan kontakta Jobbcafét och hjälpen är gratis.

Personalen som har en god kännedom om arbetsmarknaden stöttar dig i att hitta arbeten utifrån dina erfarenheter, kvalifikationer och intresse. På Jobbcafét pratar vi mycket om hur arbetsmarknaden ser ut, hur stor efterfråga finns det i de olika branscherna och givetvis vikten av kontaktytor, samt hur man så effektivt som möjligt söker arbeten.

De privata företagen har också möjlighet att rekrytera via Jobbcafét genom till exempel speedintervjuer. Det innebär att vi kallar personer till kortare intervjuer med företagens representanter.

Du är också välkommen att fysiskt besöka oss på Dalaberg och/eller Lärlingscentrum.

Här hittar du Jobbcafé:

Jobbcafé Lärlingscentrum, Margretegärde

Adress: Skolgatan 2, 451 30 Uddevalla

På Lärlingscentrum arbetar vi främst individuellt med personer som bokat tid hos oss. Notera att vi också erbjuder dropin-tid på onsdagar mellan 09-12

Jobbcafé Dalaberg

Adress: Lövskogsgatan 8, 451 72 Uddevalla

På Jobbcafé Dalaberg erbjuder vi drop-in. Här är du välkommen med frågor och funderingar kring vilka potentiella arbeten som är aktuella, tips och rekommendationer vad gäller att söka arbete, vad som är viktigt att tänka på när man ska skriva cv och personligt brev, intervjuträna mm.

Bokningsbara tider

Man bokar en timme per tillfälle ihop med en jobbcoach. Man kan dock boka fler tider om man känner att man behöver mer tid.

Måndagar 09–10, 11-12, 13-14
Tisdagar
09-10, 11-12, 13-14
Onsdagar Drop in mellan 09-12

Språkstöd

Vi erbjuder även språkstöd inom engelska och arabiska.
Tidsbokning sker via telefon, 0701-612898 eller på våra sociala medier (Facebook Länk till annan webbplats. och Instagram Länk till annan webbplats.)

Kontakt

Erdin Pirqe, konsulent
0522‑69 61 33 Länk till annan webbplats.
erdin.pirqe@uddevalla.se
Arbetsmarknadsavdelningen
Junogatan 2, 451 42 Uddevalla

Publicerad:

Publicerad: