Menyknapp

Västtrafik - Digitalt event om föraryrket

Om evenemanget

Datum: onsdag 22 mars
Tid: 17.00 - 18.00
Plats: Distans

Är du nyfiken på hur det är att jobba inom föraryrket? Anmäl dig till Västtrafiks digitala event!

Är du vår nästa förare?

Under de närmaste åren kommer det att behövas många nya buss- och serviceförare. Är du en av dem? I det här digitala live-eventet får du veta mer om föraryrket och om hur framtiden för branschen ser ut.

Det satsas mycket på kollektivtrafiken i Västra Götaland. Samtidigt kommer många förare gå i pension under de närmaste åren. Därför behövs det nya buss- och serviceförare som kan ta deras plats bakom ratten och hålla trafiken rullande.

Föraryrket är ett spännande jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. Arbetet är självständigt samtidigt som du tillhör en grupp av kollegor. Du gör också en viktig insats för samhället!

Är du nyfiken och vill veta mer? Anmäl dig till vårt digitala event den 22 mars. Här får du möta både förare och representanter från trafikbolagen och får bland annat svar på hur man blir buss- eller serviceförare, vad jobbet innebär och hur framtidsutsikterna ser ut. Du har också möjlighet att ställa dina egna frågor.

Medverkar gör representanter från Västtrafiks partnerbolag inkl förarambassadörer, branschråd och taxiförbund.

Anmäl dig här! https://live.exento.se/vasttrafik/ Länk till annan webbplats.

Fler evenemang